InlogformulierClose

Willekeurige producten

Thee en Zo

Thee & Zo is de online thee winkel met de mooiste sortering thee! Hier vindt u thee op basis van Rooibos, Groene Thee, Zwarte Thee en zelfs nog wat andere theesoorten! Meer dan 55 smaken, dus voorlopig bent u nog niet uitgedronken!
Ideal 228x96
PostNL 228x96

Betaal- en verzendinformatie

Betaalinformatie

iDEAL
In onze webshop maken wij op dit moment gebruik van de betaalmethode iDeal. iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Verzend- en ophaal informatie
Tijdens het afrekenproces kunt u aangeven of u uw bestelling wilt laten bezorgen of zelf in de winkel komt ophalen.

Verzenden
Voor het verzenden van onze thee en aanverwante artikelen maken wij gebruik van PostNL. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan, dat wanneer u op werkdagen besteld, uw bestelling binnen 24 uur wordt aangeboden aan PostNL. PostNL zal doorgaans 24 tot 48 uur nodig hebben om uw bestelling bij u aan te bieden. Bestellingen die in het weekeinde zijn geplaatst, worden maandag aangeboden bij PostNL. Bestemmingen buiten Nederland worden nog niet door ons geaccepteerd.

De kosten voor het verzenden bedragen € 6,95.

Ophalen
Indien u uw bestelling komt ophalen in onze winkel, kan dit doorgans elke woensdagmiddag tussen 14:00 uur een 17:00 uur op het adres; Chr. Huygensstraat 7, 3261 LR Oud-Beijerland. Wilt u uw bestelling op een ander tijdstip op komen halen, maak dan eerst een afspraak per telefoon of e-mail. U vindt onze gegevens op de contactpagina.