InlogformulierClose

Willekeurige producten

Thee en Zo

Thee & Zo is de online thee winkel met de mooiste sortering thee! Hier vindt u thee op basis van Rooibos, Groene Thee, Zwarte Thee en zelfs nog wat andere theesoorten! Meer dan 55 smaken, dus voorlopig bent u nog niet uitgedronken!
Ideal 228x96
PostNL 228x96

Retourneren of Ruilen

Tevredenheidsgarantie
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de ontvangen goederen. Dit kan gelden voor een volledige bestelling maar ook voor een enkel product in een door u geplaatste bestelling. Na ontvangst van uw bestelling, heeft u het recht om uw volledige aankoop, zonder opgave van reden, binnen 7 werkdagen ongedaan te maken.

Stuur binnen die 7 werkdagen een e-mail waarin u ons mededeelt uw aankoop ongedaan te willen maken. Vergeet niet uw order nummer te vermelden! U krijgt daarop een bevestiging, waarna u de goederen retour mag zenden. Houdt u er rekening mee dat u voor het retour sturen zelf de verzendkosten draagt.

Let tevens bij het retourneren op dat de goederen onaangebroken moeten zijn en in de originele verpakking zitten. Daarnaast zal u er voor moeten zorgen dat de goederen zodanig verzonden worden dat ze niet kunnen beschadigen.

Goederen met een beperkte houdbaarheidsdatum of die snel kunnen bederven of verouderen kunnen i.v.m. hygiëne niet retour gezonden worden.

Indien u de volledige bestelling retourneert en wij de goederen hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag, minus betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen aan u terugbetaald worden. Mocht u van een bestelling en enkel product retourneren, dan zullen wij na ontvangst het bedrag van het toegestuurde product binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Transportschade
Helaas is transportschade een onderwerp waar wij hard tegen vechten maar niet kunnen voorkomen.

Wij verzoeken u dan ook, indien mogelijk, foto's van de beschadigingen aan ons door te mailen. Vermeld hierbij a.u.b. het ordernummer en andere relevante gegevens. Afhankelijk van de beschadiging zullen wij dan de juiste actie ondernemen. Dit kan betekenen een aantal zaken opnieuw te sturen of bijv. te verrekenen bij een volgende bestelling.

Kosten bij retouren
De verzendkosten van retour te sturen goederen komen voor rekening van de klant. Voor producten die binnen de garantietermijn defect raken geldt dezelfde procedure. Mocht na onderzoek blijken dat de door u retour gezonden goederen geen defecten vertonen, brengen wij wederom verzendkosten in rekening en 25,- onderzoeks- en administratiekosten.