InlogformulierClose

Thee en Zo

Thee & Zo is de online thee winkel met de mooiste sortering thee! Hier vindt u thee op basis van Rooibos, Groene Thee, Zwarte Thee en zelfs nog wat andere theesoorten! Meer dan 55 smaken, dus voorlopig bent u nog niet uitgedronken!
Ideal 228x96
PostNL 228x96

Winkelinformatie

Thee & Zo is een kleine onderneming en is gevestigd in Oud-Beijerland. Met een enkele medewerkster is Thee & Zo al sinds 2007 actief in de branche om zo de lekkerste thee bij u in het kopje te krijgen.

GR RuimteHet toenmalige Thee & Zo begon met een klein assortiment (c.a. 20 soorten) van losse thee. Inmiddels is het assortiment sterk uitgebreid. Zo kunt u nu kiezen uit ruim 55 soorten losse thee, divers Oud-Hollandse snoepgoed en leuke kleine cadeautjes voor elke gelegenheid.

Thee & Zo geeft ook regelmatig theeparty's in haar speciaal ingerichte ruimte die een gezellige en Oud-Hollandse sfeer uitstraalt. Tijdens deze party's is het o.a. mogelijk om de ruim 55 soorten thee te ruiken en uiteraard te proeven. Naderhand kunt u de lekkerste thee en of eventuele aanverwante artikelen aanschaffen.

Wilt u meer weten over Thee & Zo of een gezellige theeparty reserveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.